• Gratis verzending vanaf €50,-
  • voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen bedenktijd, Niet goed!? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen bedenktijd, Niet goed!? Geld terug!

Over ons

Hallo daar!

Graag stellen we ons even aan je voor. Wij zijn Het Roze Wolkje! Een moeder en een dochter welke samen aan de slag zijn gegaan om hun droom te verwezenlijken. Na lang wikken en wegen hebben we de stap durven zetten en is onze droom werkelijkheid geworden, onze eigen webshop!

Ons doel is om er te zijn voor de aanstaande en kersverse ouders. Onze naam was dan ook snel een feit, want we gunnen het elke ouder om die periode als een roze wolk te beleven. Als aanstaande ouder of kersverse ouder beseffen wij ons heel goed dat de dagen voorbij vliegen en tijd schaars is. Wij bieden dan ook graag een veilige en efficiënte manier van shoppen, zodat dit geen overbodige tijd in beslag neemt. We blijven onze webshop verbeteren en vernieuwen om je winkelervaring zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken. We streven er naar om je elke maand een nieuwe collectie aan te bieden. Op deze manier zorgen we ervoor dat we een divers aanbod kunnen aanbieden. Niet alleen jouw winkelervaring, maar ook de verzending van jouw pakketje heeft onze volledige aandacht. Wij vinden het van belang dat jij jouw pakketje zo snel mogelijk ontvangt en dat het ontvangen en uitpakken hiervan voor jou aanvoelt als een cadeautje. Wij zetten dan ook alles op alles om bovenstaande te bewerkstelligen.

Jouw pasgeboren baby verdient uiteraard alleen maar het beste! Hier hebben wij onze producten dan ook zorgvuldig op geselecteerd waardoor wij er zeker van kunnen zijn dat wij enkel hoogwaardige kwaliteit leveren. Al onze producten beschikken over het internationale OEKO-TEX STANDARD 100 certificaat. Dit betekent dat alle producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen voor baby's. Alle producten worden gemaakt van zeer aangenaam en zacht aanvoelend biologisch katoen. Dit maakt de producten veilig voor allergieën en/of een gevoelige huid en voorkomt irritaties. Biologisch katoen voelt prettiger aan en is zachter in vergelijking met gewoon katoen. Tevens beschikken producten van biologisch katoen niet over een chemische geur. Alle producten met drukknopen beschikken over nikkelvrije drukknopen welke veilig zijn voor de tedere babyhuid. Kortom, wij zetten alles op alles om het beste voor jouw baby te realiseren.

Mocht er een manier zijn waarop wij het winkelen voor jou nog verder kunnen verbeteren, dan horen wij graag jouw feedback. 

Heel veel shop plezier!